Haberler

Arthur&Miller Real Estate’in Nişantaşı Ofisi Hizmete Açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in Yeni Franchise Ofisi Nişantaşı'nda Hizmete Açıldı.

Yöneticiliğini Türesel ENER'in yaptığı Arthur&Miller Nişantaşı Ofisi, bölgeye hakim uzman kadrosu ile bir taraftan konut ve ticari gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verirken, diğer taraftan da bölgede inşa edilen lüks konut projelerinin satış danışmanlığını üstlenecek.

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Arthur&Miller Real Estate, son olarak Nişantaşı ofisini hizmete açtı. İstanbul Akatlar'daki merkez ofisinin yanı sıra Ataşehir, Bahçeşehir, Beylikdüzü, B.Çekmece, Yeşilköy ve Gayrettepe ile Ankara'da franchise ofisleri bulunan Arthur&Miller ailesine son olarak Nişantaşı ofisi katıldı.

İ.T.Ü. İnşaat Fakültesi mezunu olan ve 1992 yılından bu tarafa önce inşaat ardından da sigorta ve emlak danışmanlığı sektörlerinde faaliyet gösteren Türesel Ener'in yöneticiliğini yaptığı Nişantaşı Ofisi, Arthur&Miller Real Estate'in sahip olduğu kaliteli ve özgün hizmet vizyonu doğrultusunda, bölgesine nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title