Haberler

Ara Güler'den sonra Magnum'a Türkiye'den davet edilen 2. fotoğrafçı

Bi'Oda bünyesinde düzenlenen Onur Ercoşkun'la "Magnum'a Yolculuk" etkinliğine fotoğraf severlerin ilgisi dikkat çekici oldu.

Bi'Oda'da düzenlenen Onur Ercoşkun'la "Magnum'a Yolculuk" etkinliğine fotoğraf severlerin ilgisi dikkat çekici oldu. Onur Ercoşkun katılım sağlayan fotoğraf severlerlere bir kum tanesinin Everest tepesine olan yolculuğunu paylaştı. Katılımcıların en çok ilgisini çeken konular; analog fotoğrafçılık, karanlık oda, Onur Ercoşkun'un Magnum görüşmesi olsdu.

Onur Ercoşkun, Magnum Photos'a Ara Güler'den sonra davet edilen ikinci Türk olma unvanını taşıyor. Tarkan başta olmak üzere bir çok ünlü isimle çalışan, ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan başarılı fotoğrafçı Onur Ercoşkun, European Month Of Photography'nin Viyana ayağı olan Eyes On'da seçilen 50 fotoğrafçıdan biri oldu. Son olarak Aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında derneklerde eğitmenlik yapan başarılı fotoğrafçı düzenlediği workshoplarla da fotoğrafa ilgisi olanları yönlendiriyor

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ara Güler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title