Haberler

Antalyaspor, Galatasaray'A Bileniyor

Gaziantepspor Maçında Oynanan Güzel Futbolu 3 Puanla Süslediklerini Hatırlatan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Aynı Başarıyı Galatasaray Karşısında da Sergilemek İstediklerini Söyledi.

Gaziantepspor maçında oynanan güzel futbolu 3 puanla süslediklerini hatırlatan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, aynı başarıyı Galatasaray karşısında da sergilemek istediklerini söyledi.

Gaziantepspor maçını geride bıraktıklarını hatırlatan Mehmet Özdilek, "Dün dünde kaldı. Biz bugüne ve yarına bakıyoruz. Hafta sonu çok zorlu bir maç oynayacağız. Hedefimiz, ligi Antalyaspor'a yakışır şekilde bitirmek. daha önce ligi ilk 10 takım içerisinde bitirmek istediğimizi söylemiştim. Galatasaray maçı da bu düşüncemizi perçinleştirmek için önemli bir müsabaka. İyi futbolumuzu İstanbul'da da sergilemek istiyoruz. Orada puanlara talibiz. Kazanmak için neler gerektiğini biliyoruz. Umarım başarılı oluruz" dedi.

Pazartesi'den itibaren transfer görüşmelerine başlayacaklarını da ifade eden Özdilek, "İnanıyorum ki önümüzdeki hafta iç transferde futbolcularımıza imzaları attırmaya başlayacağız" diye konuştu.

Kırmızı beyazlı takımın başarılı isimlerinden Yalçın Ayhan ise son haftalarda yükselen grafiklerinin kendisini sevindirdiğini belirterek, alınan seri galibiyetlerin rakiplerin rehavete kapılmasından da kaynaklandığını vurguladı. Galatasaray maçında gurur verecek bir skor almak istediklerini de sözlerine ekleyen Yalçın Ayhan, ilk maçta yaşadığı olayları da değerlendirdi. Ayhan, "Ben profesyonel bir futbolcuyum. Bu maçta Galatasaraylıların tepkileri olsa bile herşeye alışkınız. Avukatım davamı takip ediyor. Ben futbola konsantre oldum. Menajerim aracılığı ile de kulübümle görüşmelerim sürüyor. Henüz anlaşamadık. Önümüzdeki hafta sanırım herşey netleşir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title