Haberler

Antalya-Şehit Yakınları ve Gazilere Ücretsiz Tatil

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Dreamworld Otelleri, eylül ayı içinde şehit ailleri, gaziler ve ailelerine birer haftalık ücretsiz tatil yapma imkanı sunuyor.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Dreamworld Otelleri, eylül ayı içinde şehit ailleri, gaziler ve ailelerine birer haftalık ücretsiz tatil yapma imkanı sunuyor.

Dreamworld Otelleri, 15 Temmuz'daki darbe girişimi şehit aileleri ve gaziler ve ailelerine rehabilitasyonlarına katkı sağlamak amacıyla birer haftalık tatil yapma imkanı verecek. Grubun Side ve Evrenseki mahallelerindeki Dream World Aqua, Dream World Resort ve Family otellerinde geçerli olacak sosyal sorumluluk projesi kapsamında tatil yapacak şehit aileleri, gazi ve yakınları bütün etkinliklerden yararlanabilecek.

Dream World Aqua Genel Müdürü Ali Aksar Gürbüz, 15 Temmuz'da çok büyük bir belanın Türk milletinin direnişi ve kahramanlığıyla atlattığını ifade ederek, O gece bu milletin şerefli çocuklarından bazıları çok büyük bedeller ödedi. Eğer o gece canlarını ortaya koyan fedakar insanlarımız olmasaydı ve haince girişim başarılı olsaydı, biz bugün bu işletmeleri açamazdık. Bu kapsamında bir sosyal sorumluluk projesi olarak şehit yakınları, gazi ve yakınları birer hafta ağırlayacağız dedi.

Bu konuda gereken resmi kurumlarla bütün yazışmaları yaptıklarını ifade eden Gürbüz, şehit yakını ve gazi olduğunu belgeleyen herkese ücretsiz tatil imkanını otellerin kapasitesi ölçüsünde sunacaklarını kaydetti. Dream Worl Aqua Oteli Operasyon Müdürü İbrahim Erdoğan da Gazi ve şehit ailelerinin acılarını hafifletebilmek adına böyle bir proje hazırladık. Misafirimiz oteldeki tüm hizmetlerden yararlanabilecek diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Evrenseki Manavgat Antalya Side Politika Güncel Haberler

title