Haberler

Ankara'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Ankara'da yolda çalışma yapan çekiciye arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Ankara'da yolda çalışma yapan çekiciye arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) karşısındaki Mevlana Bulvarı mevkisinde orta refüjdeki demir korkuluklara çarpan aracı bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan 06 BR 6392 plakalı çekiciye, Gölbaşı istikametine giden 06 FRU 46 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Kazada aracın ön koltuğunda bulunan Ali Bilgin ve Erkan Gümüşdoğmuş olay yerinde öldü, araçtaki İlyas Talas ile kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bilgin ve Gümüşdoğmuş'un cenazesi ise itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmalarının ardından sıkıştığı yerden çıkartılarak Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Mevlana Bulvarı Gölbaşı istikameti bir süre trafiğe kapatıldı.

Bu arada, olay yerine gelen bir kişi, kazada arkadaşının hayatını kaybettiğini zannederek sinir krizi geçirdi. Daha sonra polislerden ölen kişinin arkadaşı olmadığını öğrenen vatandaş, olay yerinden ayrıldı.

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Ali Bilgin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title