Haberler

Ankara: Aski Genel Müdürü'nün Suları Kesildi

Su Faturasını Ödemeyi Unutan Aski Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı (Aski) Genel Müdür İhsan Fincan'ın Suları Kesildi.

Su faturasını ödemeyi unutan ASKİ Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı (ASKİ) Genel Müdür İhsan Fincan'ın suları kesildi.

Başkent Ankara'da ilginç bir su faturası krizi yaşandı. Su faturalarını gününde ödemeyen vatandaşların suyunu kesen ASKİ, bu kez Genel Müdür Fincan'ın suyunu kesti. Bazı sivil toplum kuruluşları tarafından su faturalarını ödemeyenlere kesin talimatı veren Fincan, kendi konutuna gelen faturayı ödemeyince ASKİ'ye bağlı özel şirket suyunu kesti. Fincan yaptığı açıklamada, su faturalarını unutkanlıkları yüzünden ödemediklerini ifade etti. 126 YTL su faturası gelen Fincan, daha sonra faiziyle birlikte ücreti ödeyerek suyunu açtırdı. Geçtiğimiz aylarda aynı sorunla karşılaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfi Saltoğlu da 97 YTL su borcunu unutunca ASKİ olaya el koyarak Saltoğlu'nun suyunu kesmişti. ASKİ'ye bağlı şirket, herkesin eşit olduğunu belirterek, Ankaralılar'ın su borcunu gününde ödemelerini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title