Haberler

Amasya'da alışveriş merkezindeki yangın

Güncelleme:

Amasya'nın Merzifon ilçesindeki alışveriş merkezinde çıkan ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği yangının elektrik sisteminden çıkmış olabileceği değerlendiriliyor.

Amasya'nın Merzifon ilçesindeki alışveriş merkezinde çıkan ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği yangının elektrik sisteminden çıkmış olabileceği değerlendiriliyor.

Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürü Yetkin Aydıner, AA muhabirine, dün ilçe merkezindeki 5 katlı alışveriş merkezinde çıkan yangına kısa sürede müdahale ettiklerini söyledi.

Yangında dumandan etkilenen 2 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Aydıner, "Yaşanan bu acı olaydan dolayı itfaiye ailesi olarak çok üzgünüz. Olay dün saat 18.09 itibarıyla ihbar hattımıza düştü. Yangın, binanın dördüncü katında çıkmıştı. Beşinci kattaki mutfak kısmında vatandaşların mahsur kaldığı bilgisini aldık. Dördüncü kattaki sıcaklık ve duman beşinci kata çıkmıştı. 20 kişilik itfaiye ekibimiz, yangını bir an önce söndürmek ve içerideki vatandaşlarımıza ulaşmak için cansiperane çalıştı." ifadelerini kullandı.

Binadaki yangın merdivenlerinin kilitli olduğuna dikkati çeken Aydıner, "İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerimizle yaptığımız incelemeler sonucunda yangının elektrik sisteminden kaynaklandığını düşünüyoruz. Olayda kesinlikle yanma söz konusu değil. Vatandaşlarımız zehirli gazdan vefat etti. Binada cam veya pencere bulunmuyordu. Personelimiz yangına teras katından ve merdivenleri kullanarak müdahale etti." dedi.

Öte yandan hastanede tedavileri süren 4 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaşamını yitiren alışveriş merkezi çalışanları Derya Kuşbudu ile Çağlayan Yağmur Köse'nin cenazeleri, yarın Kara Mustafa Paşa Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Merzifon ilçesindeki bir alışveriş merkezinde dün çıkan yangında dumandan etkilenen 6 kişiden Derya Kuşbudu (42) ile Çağlayan Yağmur Köse (27) hayatını kaybetmiş, Aşkın Bayraktar (36), Burak Çamurcu (24), Gamze Özçelik (25) ve Yavuz Karaöz (29) ise hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Merzifon İtfaiye Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title