Haberler

Amanoslar'da Uyuşturucu Operasyonu

HATAY (İHA) – Hatay’da jandarma ekiplerinin Amanos Dağları’nda düzenlediği operasyonda 42 bin kök dişi Hint keneviri ele geçirildi.

HATAY (İHA) – Hatay'da jandarma ekiplerinin Amanos Dağları'nda düzenlediği operasyonda 42 bin kök dişi Hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Amanos Dağları'nın çeşitli yerlerinde dişi Hint keneviri tarlaları tespit eden jandarma harekete geçti. Esrar yapımında kullanılan dişi Hint keneviri tarlalarını imha etmek üzere düzenlenen operasyona çok sayıda Jandarma Özel Harekat Timi ve Kobra zırhlı araçların yanı sıra herhangi bir orman yangınına karşı önlem olarak itfaiye ekipleri ve Jandarma Asayiş Timleri katıldı. Yaklaşık 24 saat süren operasyon sonucu ekipler, erişebildikleri irili ufaklı 40 tarlada toplam 43 bin dişi Hint keneviri ele geçirdi. Ele geçirilen kenevirlerin bir kısmı tarlalarda söküldükten hemen sonra, bir kısmı Uzunalıç köyü kırsalına getirilerek imha edildi.

Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde Amanos Dağları'ndaki operasyonlarının devam edeceği bildirildi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title