Haberler

Altın Dolandırıcıları Tutuklandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Güvenlik kamerası görütüleri Emniyetten çıkış Altın dolandırıcıları tutuklandı Kuyumcukent'te 10 kuyumcudan 12 kilogram altın dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı Kuyumcukent'te 10 kuyumcudan 12 kilogram altın dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Güvenlik kamerası görütüleri

Emniyetten çıkış Altın dolandırıcıları tutuklandı

Kuyumcukent'te 10 kuyumcudan 12 kilogram altın dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

Kuyumcukent'te 10 kuyumcudan 12 kilogram altın dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler'de Kuyumcukent'teki dükkanında işlenmiş altınları eriterek külçe altına çeviren Mahmut Nedim E. (48), 23 Mart'ta 10 kuyumcudan yaklaşık 12 kilogram altını eritmek için teslim aldı.

Kuyumcuların, Mahmut Nedim E'nin altını sahtesiyle değiştirdiği iddiasıyla polise başvurmasıyla, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden kimliğini tespit ettiği şüpheli Kadir K.'yı 24 Mart'ta (42) yakaladı. Diğer şüpheliler Mahmut Nedim E. ile Abdulkadir D. (37) de belirlenen adreslere yapılan baskında gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli "güveni kötüye kullanma" suçundan tutuklandı.

Üsküdar'da bir altın atölyesinde eritilerek külçe altına çevrildiği öğrenilen 12 kilogram altının ise bulunamadığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Mahmut Nedim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title