Haberler

Almanya Büyükelçisinden HÜDA PAR'a Ziyaret

Güncelleme:

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Thomas Kurz, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ile görüştü.

Almanya'nın Ankara Elçisi Dr. Thomas Kurz beraberindeki heyetle Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve HÜDA PAR Diyarbakır İl heyeti ile görüştü.

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Elçisi Dr. Thomas Kurz, Siyasi İşlerden Sorumlu Baş Kâtip Wenke Dagyap ve Siyasi Danışmanı Kamuran Kayhan Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Thomas Kurz ve heyetini HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, Kurucu Üye Vedat Turgut ve İl Başkan Yardımcısı Metin Turan karşıladı.

HÜDA PAR hakkında bilgilenmek amacıyla ziyarete geldiklerini belirten Almanya Büyükelçisi Dr. Thomas Kurz, HÜDA PAR'ın kuruluş amacını, gayesini ve ne tür çalışmalar vaat ettikleri hakkında sorular sordu. HÜDA PAR'ın kuruluş amacını ve gayesini açıklayan İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, "Kemalist sistem, kuruluşundan sonra Müslümanları ve Kürtleri düşman seçti. Bundan dolayı Türkiye'deki İslami kesime ve Kürtlere baskı uygulayarak yüzbinlerce insanın mağduriyetine, on binlercesinin de katledilmesine neden oldu. Kürtler hem Müslüman olduklarından hem de Kürt olduklarından dolayı zulüm gördüler. Bu ve bunun gibi daha sayamayacağımız birçok haksızlık ve insan hakkı ihlaline dur demek, gerçek adaleti tesis etmek için Hür Dava Partisi'ni kurarak siyasi alana girip çalışmalarımıza başladık" dedi. Memnuniyetini dile getiren Almanya Büyükelçisi Dr. Thomas Kurz, "Sizi sizden tanımak daha iyi oldu, çünkü herkes farklı farklı şeyler söyleyebilirken, kişi kendini daha iyi tanıtabilir. Görüşme talebimizi kabul ettiğiniz için de teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Yapılan karşılıklı konuşmaların ardından görüşme sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title