Haberler

Alkollü Sürücü Motosiklete Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kaza, dün saat 23.30 sırlarında, Mürselpaşa Bulvarı Kahramanlar Semti yol ayrımında meydana geldi.

Kaza, dün saat 23.30 sırlarında, Mürselpaşa Bulvarı Kahramanlar Semti yol ayrımında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, 35 FL 190 plakalı otomobiliyle yolda makas atarak ilerleyen ve alkolü olduğu iddia edilen Volkan A., bir otomobile hafif şekilde sürtü ve makas atmaya devam etti. Volkan A. (42), daha sonra Konak'tan Karabağlar yönüne Gürkan Hüseyin Çaylıoğlu'nun kullandığı 35 DA 0423 plakalı motosikletle arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet savrularak bariyerlere çarparken Gürkan Hüseyin Çaylıoğlu ve arkasında oturan Buca Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Can Yuca yol kenarındaki otluk alana düştü.

SOL BACAĞI DİZ ALTINDAN KOPTU Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen 112 Acil Yardım Sağlık Ekipleri, sol bacağı diz altından kopan Yuca'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Olay yerinde uzun süre kalp masajı yapılan Yuca, daha sonra ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Can Yuca, hayatını kaybetti. Kazayı duyarak hastaneye gelen Can Yuca'nın yakınları sinir krizi geçirdi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Gürkan Hüseyin Çaylıoğlu da sağlık ekipleri tarafından aynı hastaneye getirilerek tedavi altına alındı. Yuca ve Çaylıoğlu'nun kask takmadığı öğrenildi.

Otomobil sürücüsü V.A., olayı gören sürücüler tarafından darp edilirken, polis tarafından gözaltına alındı. Alkollü olduğu iddia edilen Volkan A.'nın alkol ölçüm cihazını üflemediği, hastanede alınan kan örneğinin incelenmesinin ardından kaç promil alkolü olduğu tespit edileceği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabağlar Konak Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title