Haberler

Ali İsmail Korkmaz Doğum Gününde Anıldı

Eskişehir'de üç yıl önce Gezi Parkı eylemlerinde dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, doğum gününde Hatay'a düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Eskişehir'de üç yıl önce Gezi Parkı eylemlerinde dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, doğum gününde Hatay'a düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Ali İsmail Korkmaz Vakfı tarafından Ali İsmail'in doğum günü olan 18 Mart'ta Hatay Belediyesi Meclis Salonu'nda anma gecesi düzenlendi. Ailesi ve sevenlerinin katıldığı gecede Ali İsmail Korkmaz adına düzenlenen şiir yarışmasında 'Zaman beklerken' adlı şiiriyle Murat Umut Erkut birinci olurken, 'Toprak kokusu' adlı şiiri ile Cihan Kaynar ikinci ve 'Yarına eklenecek düş' ile Narin Yüksel, üçüncü olduğu açıklandı.

Yarışmada birinci olan Murat Umut Erkut'a ödülünü Ali İsmail'in annesi Emel Korkmaz ve babası Şahap Korkmaz verdi. Emel Korkmaz, "Oğlumun bu doğum gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Şu anda daha fazla konuşamıyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Baba Şahap Korkmaz ise, "Ali İsmail Korkmaz'ı her zaman anacağız onu daima kalbimizde yaşatacağız. Bu doğum gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepiniz sağ olun varolun" dedi

Ali İsmail Korkmaz'ın yaşaması halinde bugün 22 yaşında olacağını hatırlatan ağabeyi Gürkan Korkmaz da kardeşinin isminin yaşatılması için Ali İsmail Korkmaz Vakfı'nı kurduklarını ve Antakya'da eski bir evi satın alarak restore ettirip müze haline getireceklerini söyledi.

- Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmail Korkmaz Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title