Haberler

Aksaray'a 7 Yeni Ambulans

Aksaray’a Sağlık Bakanlığı tarafından 7 yeni ambulans tahsis edildi.

Aksaray'a Sağlık Bakanlığı tarafından 7 yeni ambulans tahsis edildi.

Aksaray'a gelen ambulanslar protokol üyeleri tarafından hizmete sunuldu. Programa Aksaray Valisi Şeref Ataklı, İl Sağlık Müdürü Akın Südemen, Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, Ruhi Açıkgöz, 112 Sağlık Hizmetleri Müdürü Can Cansızlar ve çok sayıda 112 görevlisi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Sağlık İl Müdürü Akın Südemen, yeni gelen ambulanslarla 112 Acil sağlık hizmetlerinin daha geniş ve daha kaliteli hizmetler vereceğini belirterek, "Aksaray merkezde bir günde 68 vakaya müdahale ediliyor. Ayrıca yine merkezde 1 yıl içerisinde bin hasta ileri tetkik ve tedavi için il dışına sevk ediliyor. Bu nedenle mevcut ambulans filomuzun güçlenmesi, merkezde ve çevre illere sevklerde vatandaşlarımızın hizmetine dinamizm kazandıracaktır" dedi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı ise sağlık hizmetlerinin önemine değinerek, ambulans sayılarının artırılmasının hastalara daha kısa sürede ve daha kaliteli hizmet sunulmasını sağlayacağını belirtti. Vali Ataklı, yeni gelen 7 ambulansın hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile birlikte yeni ambulansların açılış kurdelesi kesildi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Rıza Alaboyun Sağlık Bakanlığı Şeref Ataklı Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title