Haberler

Akit Gazetesi'nden İstanbul Barosuna Siyah Çelenk

İstanbul Barosu'nun dün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda Yeni Akit Gazetesi Muhabiri Mehmet Özmen'e yönelik saldırı olduğunu öne süren bir grup, baro önüne siyah çelenk bıraktı.

İstanbul Barosu'nun dün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda Yeni Akit Gazetesi Muhabiri Mehmet Özmen'e yönelik saldırı olduğunu öne süren bir grup, baro önüne siyah çelenk bıraktı. İşgalci Baro hesap verecek" sloganı atan grup adına açıklamayı Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu yaptı. Bir kamu kuruluşu olarak Baronun hukuk korumakla hükümlü olduğunu belirten Karahasanoğlu, Mehmet Özmen'i yumruklamışlar, tekmelemişler, döverek hastanelik etmişlerdir. Biz baronun yaptığı gibi yumruk konuşturmayacağız. Akit gazetesine yapılmış olan bu ahlaksız müdahalenin hesabını verecektir. Hukuku konuşturacağız, barodan bunun hesabını hukuk yoluyla soracağız."şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından grup baro önünden ayrıldı. - İstanbul / Bağcılar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Akit Gazetesi İstanbul Barosu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title