Haberler

    Akıncı, Deutsche Bank'a Veda Etti

    ALMANYA'daki banka piyasasına 'Bankamız' hizmetiyle müthiş bir başarıya imza attıklarını belirten Akıncı, "Son 12 yıl içerisinde Deutsche Bank gibi dünya devi bir bankada Türk müşterilerimize yönelik muhteşem bir çalışma ortaya koyduk. Ekipce, harika geçen çok başarılı yıllarımız oldu.

    ALMANYA'daki banka piyasasına 'Bankamız' hizmetiyle müthiş bir başarıya imza attıklarını belirten Akıncı, "Son 12 yıl içerisinde Deutsche Bank gibi dünya devi bir bankada Türk müşterilerimize yönelik muhteşem bir çalışma ortaya koyduk. Ekipce, harika geçen çok başarılı yıllarımız oldu.12 yılı Bankamız'da olmak üzere 18 yıldır Deutsche Bank'ta önemli görevlerde bulundum. Artık, bankadan ayrılarak kariyerime yeni bir yön vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum" diye konuştu.

    Deutsche Bank'ın Investment and Advisory Deutschland bölümü yöneticisi Ulrich Christmann da hizmetlerinden dolayı Ergün Akıncı'ya teşekkür etti. Christmann, "Akıncı'nın ayrılma arzusu biz çok üzdü. Kendisine gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

    Veda sırasında Ulrich Christmann, Ergün Akıncı'ya Deutsche Bank'ın Türkiye'deki çalışmalarını ve tarihçesini anlatan bir kitap hediye etti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Deutsche Bank Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title