Haberler

AK Partinin Kurucularından Abdüllatif Şener'in Acı Günü!

Güncelleme:

Eski Başbakan Yardımcılarından Abdüllatif Şener, Ankara'da yaşamını yitiren kardeşi Mahmut Şener'in memleketi Sivas'taki cenaze namazına katıldı.

Eski Başbakan Yardımcılarından Abdüllatif Şener, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 59 yaşındaki kardeşi Mahmut Şener'in memleketi Sivas'taki cenaze namazına katıldı.

1 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

AK Parti'nin kurucularından olan ve Maliye Bakanlığı ile Başbakan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Abdüllatif Şener'in küçük kardeşi Mahmut Şener dün Ankara'da tedavi gördüğü Başkent Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

KOAH hastalığı nedeniyle yaklaşık 1 yıldır tedavi gören Şener'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Sivas'a getirildi.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Ulu Camii'nde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına Abdüllatif Şener'in yanı sıra Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Uğur Bulut ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şener'in cenazesi kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdüllatif Şener Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Ö BİLİR:

AKP KURUCUSU DEMEYİN BU HAYİNE

3
35
yanıtYanıtla
...:

öyle ama kusura bakmayacan

yanıt2
yanıt1
MURTAZA:

SEVEN. SAYIN. ABDULLATİFBEYİN. BAŞI. SAĞOLSUN. ABİSİNE. ALLAH. RAHMET. EYLESİN. ABDULLATİFBEY. ÇOK. İYİ. BİR. İNSAN. TEKRAR. BAŞINIZ. SAĞOLSUN.

24
0
yanıtYanıtla
murtaza:

olan. zırto. ölmüş. insanın. arkasından. konuşma. günahtır. ayıptır. günahı. sevabıyla. göç. etti. gitti. ayıptır

yanıt5
yanıt1
Türkistanlı:

Ak Parti''nin kurucusu diye biliniyor hain hala aradan yıllar geçmiş oysa.

1
18
yanıtYanıtla
?:

kurucusu değil mi sonuçta ?

yanıt2
yanıt0
batman727272:

AK parti batıyor her kese

6
2
yanıtYanıtla
sinan Mobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin kardeşim mekani cennet olsun

3
0
yanıtYanıtla
sefilix:

şurada yorum yazan bazı dinci! yorumlarını okuyunca gerçekten dehşete kapılıyor insan. Ulan din tüccarları adamın kardeşi vefaat etmiş. daha düne kadar önünde elpençe divan durduğunuz adam hakkında neler diyrosunuz sizn yaptıklarınıza göz yumsa bugün başbakandı siznde işinzie gelirdi değil mi yazacak çok şey varda sizde anlama kapasitesi yok hacılar

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title