Haberler

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı bayramlaştı

Güncelleme:

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda video konferans aracılığıyla parti içi bayramlaşma toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda video konferans aracılığıyla parti içi bayramlaşma toplantısı düzenlendi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Başkanı Yunus Tever, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Tever, hep birlikte bayrama erişmenin huzur ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Artan vaka sayılarını göz önünde bulundurarak geleneksel bayramlaşma programını video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirmek istediklerini aktaran Tever, şunları kaydetti:

"Tedbirli olmak, bu geçiş sürecinde çok önemli ve her birimize bu konuda sorumluluk ve görevler düşüyor. AK Parti teşkilatları olarak şehrimizin her köşesinde temizlik, maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde bayramlaşma programlarımızı icra ediyoruz. Her ne kadar teşkilatlarımızla bir araya gelemesek, yan yana olamasak da gönüllerimiz daima bir. İnşallah önümüzdeki bayramlarda bu salgın musibetinden kurtulacak, geleneksel şekilde bayramlaşma programlarımızı da gerçekleştireceğiz. Tüm teşkilatımızın, vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Toplantıda, partililer birbirleriyle bayramlaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ali İhsan Yavuz Recep Uncuoğlu AK Parti Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title