Haberler

AK Parti Adayı Gürbüz'e Osmaniye'de Coşkulu Karşılama

Güncelleme:

AK Parti'nin Osmaniye Belediye Başkan adayı Gürbüz, İzmir'de adaylığının açıklanmasının ardından döndüğü Osmaniye'de, davul zurnayla karşılandı.

AK Parti'nin Osmaniye Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, İzmir'de Başbakan Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasının ardından döndüğü Osmaniye'de, davul zurna eşliğinde karşılandı.

AK Parti Genel Merkezince Karşıyaka Spor Salonunda dün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından, İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş ile Osmaniye'ye dönen Gürbüz, partililer ve vatandaşlar tarafından Toprakkale ilçesinin girişinde karşılandı.

Yaklaşık 500 araçlık konvoy eşliğinde kent merkezine hareket eden Gürbüz için parti binası önünde de karşılama töreni düzenlendi.

Burada vatandaşlara hitap eden Gürbüz, karşılama törenine gelenlere teşekkür ederek, "Heyecanımıza ve mutluluğumuza ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu kentin derdi bizim derdimiz. Osmaniye'yi Recep Tayyip Erdoğan'la, Osmaniye Belediyesini 'Ak' belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz" dedi.

Osmaniye'nin il olmasından sonra kentte ilk il belediye başkanı olarak 1996'da 3 yıl görev yaptığını hatırlatan Gürbüz, şöyle konuştu:

"Üç ay önce AK Parti'de bir heyecan ve yarış başladı. Biz de 13 aday adayı arkadaş olarak Osmaniye'ye en güzel hizmeti sunabilmek adına yola çıktık. Aday adayı bütün arkadaşlarımızla gayet seviyeli bir süreç yaşadık. Osmaniye gündemi haftalarca 'Ak Parti'nin adayı kim olacak' sorusuna kilitlendi. Şimdi bu emanet şahsıma verildi. Bu bir sorumluluktur, bir emanettir. Bizim inancımızda emanete ihanet edilmez. Emanetin bir gün sahibine iade edileceği şuuruyla hareket edilmesi gerekir. Bugüne kadar nasıl 'Biz varız' diye hareket etmişsek, şu an itibarıyla da tüm aday adayı arkadaşlarımızla omuz omuza olmaya, aynı sevdaya, aynı hedefe yürümeye devam edeceğiz inşallah."

Bugünün, Osmaniye için önemli bir gün olduğunu ifade eden Gürbüz, "Bundan sonraki seçim çalışmalarımızı teşkilatımızın plan ve programıyla, el birliği ile yürüteceğiz. Teşkilatçılık strateji, gayret, fedakarlık, plan ve program ister. Biz bir ve beraber olduk. Teşkilat ve milletvekillerimizin de destekleriyle 30 Mart akşamına kadar olan çalışmaları birlikte yürüteceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Gürbüz Osmaniye Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title