Haberler

AK Parti Karabük İl Başkanlığından Kahramankazan'a Ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve teşkilat üyelerinden oluşan bir heyet, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında verdiği destansı mücadele ile adını tarihe altın harflerle yazdıran Kahramankazan'a "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında...

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve teşkilat üyelerinden oluşan bir heyet, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında verdiği destansı mücadele ile adını tarihe altın harflerle yazdıran Kahramankazan'a "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında ziyarette bulundu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, heyetin, Kahramankazan Belediye Başkanlığı'nı ve AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiği ve 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı fotoğraf sergisini gezdiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Saylar, şunları kaydetti:

"15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün merkezi konumunda olan Akıncı Hava Üssünde yaşlısı genci, kadını erkeği canı pahasına kurşunlara ve bombalara göğsünü siper ederek, vatanına, bayrağına ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Halkımızın vatan, millet ve bayrak sevgisi ile kahramanca direnmesi neticesinde gazi meclisimiz tarafından ilçemiz, 'Kahramanlık' unvanı ile onurlandırılmıştır. 15 Temmuz'da tüm dünya mazlumlarına örnek olacak bir direniş ortaya koyduk. 15 Temmuz'da ülkemizin birliğine, beraberliğine, iç ve dış tehdide karşı, milletçe dik durarak vatanımıza sahip çıkacağımızı tüm dünya ya göstermiş olduk. Bu örgütlere karşı yürütülen kararlı mücadele de şehit olan askerlerimize, polislerimize ve tüm sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Karabük Politika Güncel Haberler

title