Haberler

AK Parti'den Engelliler Günü programı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından, Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından, Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kadir Has Spor Salonu ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, parti genel merkezinin engellileri hiçbir zaman unutmadığını söyledi.

Dengiz, sosyal sorumluluk projesi kapsamında engellilerle hep birlikte olacaklarını belirterek, ''Burada bir araya gelmek çok büyük bir sosyal sorumluluk projesidir. Sizlerle beraber olmak bizleri motive ediyor. Engelli kardeşlerimiz için çok büyük çalışmalar içerisindeyiz. Sizlere daha iyi hizmetler vereceğimize buradan söz veriyorum" dedi.

Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Osman Kılıç ise "Bizleri burada ağırlamanız, bizlere değer verdiğiniz anlamına geliyor. 1997 yılında kurulan derneğimizin 6 şubesi bulunmaktadır. Engellileri mahcup etmeden ilklere imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Programa, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, engelli derneklerinin başkanları, engelli vatandaşlar ve yakınları katıldı.

Program sonrası, engelliler için çalışma yapan derneklere plaket verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Dengiz Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title