Haberler

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan ilçesindeki ziyaretlerinde Çan Kaymakamlığı hizmet binasını ziyaret etti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Gider, ziyaretlerinde organize sanayi bölgesinin önemine vurgu yaparak, yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale'nin Çan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Bir süre önce hizmete açılan Çan Kaymakamlığı hizmet binasını ziyaret eden Milletvekili Gider, İlçe Kaymakamı Emre Nebioğlu tarafından karşılandı.

Ziyarette AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Okan, AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri ile belediye başkan aday adayları da yer aldı.

Gider daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Gider, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, organize sanayi bölgesinin önemine işaret ederek, "Organize sanayi bölgesini ayakları yere basar hale getirmek durumundayız. Sanayi bölgesi, sanayi bölgesi olacaksa kıymetli. Çan'daki fabrikaların tamamlayıcı sektörleri nelerse, bunlara yönelik ihtisas organize lazım." dedi.

Yerel seçim sürecine değinen Gider, "Çan ilçemizin bir 5 seneyi daha kaybetme lüksü yok. Çan'da 8 aday adayımız çıktı, bu sevindirici. Çan'da kura ile belediye başkanı belirlesek, CHP'den daha çok iş yapar. Çan'daki hizmetler için söylüyorum, hiçbir belediye başkanı 'Ben muhalefetim, iktidar bana destek vermedi' diyemez. Gelen ödeneği ya işe dönüştürürsünüz ya da çarçur edersiniz. Şu an çarçur ediliyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale AK Parti Çan Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title