Haberler

Afyon'da Belediyecilik Konulu Seminer

Bursa Belediyeler Birliği tarafından Afyon'da düzenlenen 'Hizmet içi Eğitim Semineri'ne; Karacabey Belediyesi adına başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri ve belediye personeli katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Bursa Belediyeler Birliği tarafından Afyon'da düzenlenen ve resmi sözleşme, düzenleme ve kanunlarla ilgili önemli paylaşımların yapıldığı 'Hizmet içi Eğitim Semineri'ne; Karacabey Belediyesi'ni temsilen başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri ve belediye personeli katılım gösterdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Afyon'da düzenlenen ve 4 gün süren seminerlerde katılımcılara; Belediye Başkanları ile Belediye Meclis Üyelerinin Görev Yetki ve Sorumlulukları, Belediyelerde Gelir Artırıcı Tedbirler, 5018 Sayılı Kamu Mali Kontrol Kanunu, Resmi Yazışma Kuralları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda Son Düzenlemeler, 4734 ve 4735 Sayılı Kamu İhale ve Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu gibi birçok önemli konu hakkında eğitimler verildi.

Karacabey Belediyesi adına seminere; Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat, Belediye Meclis Üyesi Hatice Kılıç, Yazı İşleri Müdürü Vildan Yüce, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık, Mali Hizmetler Müdürü Eyüp Pülat, Mali Hizmetler Personeli Özgür Sarı, Satın Alma Müdürlüğü Personeli Sinan Pürçek ve Özel Kalem Personeli Erol Sivri katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title