Haberler

Afad-Sen Genel Başkanı Çelik'ten Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ziyaretten görüntüler- AFAD-Sen Genel Başkanı Ayhan Çelik'in açıklaması AFAD-Sen Genel Başkanı Çelik: - "Marmara Depremi öncesi 3 arama kurtarma birliği varken, deprem sonrası bu sayı 11'e çıkarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ziyaretten görüntüler- AFAD-Sen Genel Başkanı Ayhan Çelik'in açıklaması AFAD-Sen Genel Başkanı Çelik: - "Marmara Depremi öncesi 3 arama kurtarma birliği varken, deprem sonrası bu sayı 11'e çıkarıldı. Bunun da yetersiz olduğu kanısına varılarak, daha da güçlü, Avrupa ve dünyada yardıma koşabilecek bir ülke olmak için birlik sayısı 20'ye çıkarıldı" AFAD-Sen Genel Başkanı Ayhan Çelik, 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi öncesi 3 arama kurtarma birliği olduğunu anımsatarak, "Deprem sonrası bu sayı 11'e çıkarıldı. Bunun da yetersiz olduğu kanısına varılarak, daha da güçlü, Avrupa ve dünyada yardıma koşabilecek bir ülke olmak için birlik sayısı 20'ye çıkarıldı" dedi.Çelik ve AFAD-Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat Aldağ, Tekirdağ Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Recep Erol'u ziyaret etti.Çelik, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, sendikal yapılanma çalışmalarına değinerek, "Bir yıldır bu faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda 81 ili gezip il müdürlerimizi ziyaret ederek, arkadaşlarımızla konuşup sorunlarımızı paylaşıyoruz" dedi.Marmara Depremi'nin dün 16. yıl dönümü olduğunu anımsatan Çelik, şunları söyledi: "Allah bizleri bu tür depremlerle, afetlerle sınamasın, AFAD teşkilatını da zayıf bırakmasın. Bizim 'Nerede hayat orada AFAD' diye bir sloganımız var. Bu çerçevede AFAD'ın 1999 Marmara Depremi'ne göre kıyaslandığında çok ileri seviyede olduğu görülecektir. Deprem öncesi 3 arama kurtarma birliği varken, deprem sonrası bu sayı 11'e çıkarıldı. Bunun da yetersiz olduğu kanısına varılarak, daha da güçlü, Avrupa ve dünyada yardıma koşabilecek bir ülke olmak için birlik sayısı 20'ye çıkarıldı."

Kaynak: AA / Güncel

Ayhan Çelik Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title