Haberler

Adobe Ekipler İçin Yeni Tekil Üyelik Planını Duyurdu

Güncelleme:

Yeni seçenekler Creative Cloud çözümlerini satın alarak kullanmayı büyük ölçüde kolaylaştırıyor ve grafik tasarımcılara kusursuz animasyonlar için benzersiz teknolojiler sunuyor.

Adobe Ekipler İçin Creative Cloud Portföyü'nde Yeni Tekil Üyelik Planını Duyurdu

Adobe (Nasdaq:ADBE), Ekipler İçin Creative Cloud masaüstü uygulamaları portföyünü yeni tekil üyelik planı ve en gelişmiş grafik tasarım teknolojileriyle yeniledi. Ekipler için Creative Cloud kapsamındaki iki yeni üyelik planı, kreatif kadroların CC masaüstü portföyündeki Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC gibi masaüstü uygulamaları için toplu üyelik veya isteğe bağlı olarak tekil üyelik satın almasını sağlıyor.

Tam kapsamlı seçenekte, Adobe'nin 14 farklı masaüstü uygulaması cihazlar arası gelişmiş işbirliği ve yayınlama özellikleriyle birlikte sunuluyor. İkinci opsiyonda ise tek bir masaüstü uygulamasına 20 GB depolama alanıyla erişim sağlanabiliyor. Ayrıca bu opsiyonu tercih eden kullanıcılar, yapacakları kreatif çalışmaları dünyanın lider kreatif topluluk portalı olan Behance sayfalarında sergileme imkanına sahip oluyor.

Creative Cloud için sunulan her iki kullanım planı da kreatif kadrolarının lisans yönetimi süreçlerini önemli oranda basitleştiriyor ve BT departmanları için yazılım kurulumunu kolaylaştırıyor. Hem pratik hem kullanışlı web portalı Admin Console ise ister tekil bir uygulama ister tüm paket olsun, sistem yöneticilerinin organizasyondaki kullanıcılara ait tüm satın alma, kurulum ve yönetim süreçlerini tekil üyelik sözleşmeleri ve tek bir kontrol merkezi üzerinden tamamlamasına izin veriyor.

Kadrolara ve ekiplere özel yeni tekil uygulama planı, kullanıcılara "Creative Cloud tam ekip üyeliği sürümü" avantajlarının büyük kısmını sunuyor. Böylece müşteriler yeni özellikler kullanıma girdikçe, tercih ettikleri CC uygulamasının güncel sürümlerine anında erişebiliyor. Kreatif ekipler istedikleri dosyaları hem şirket içi hem dışındaki meslektaşlarıyla paylaşabiliyor ve 20 GB bulut depolama alanını kullanarak daha büyük dosya gruplarını görüntülüyor, depoluyor veya ekip içinde paylaşabiliyor. Tasarımcılar aynı zamanda Behance ProSite ile özel online portföylerini yayınlayabiliyor ve tasarımları hakkında global kreatif toplulukların görüşlerini alabiliyor. Dünya çapında 1,6 milyondan daha fazla sayıdaki kreatif tasarımcı Behance ağını kullanıyor.

Yeni Kreatif Kadro Seçeneklerinin Temeli Adobe CC Desktop Uygulamaları

Creative Cloud'un son sürümü, kreatif kadroların Adobe tarafından lanse edilen yeni CC masaüstü uygulama ailesi ürünlerinden herhangi birini satın almasına imkan veriyor. Yenilenen portföyde Adobe Photoshop CC, InDesign® CC, Illustrator® CC, Dreamweaver® CC, Premiere® Pro CC ve diğer seçenekler yer alıyor.

Adobe'nin sektöre yön veren masaüstü araçlarının son sürümlerinde yüzlerce yeni özellik bulunuyor. Bu inovasyonlardan bazıları şöyle sıralanıyor:

· Photoshop CC uygulaması yeni resim keskinleştirme teknolojileri ve tasarımcı iş akışı için gelişmiş özelliklerle sunuluyor. Kamera Titreşim Azaltma özelliği, kameranın sarsılması yüzünden normalde kullanılamayacak halde olan resimlerdeki bulanıklığı gideriyor. Tümüyle yeni Akıllı Keskinleştirme desenlerle detayları belirginleştiriyor ve Adobe Camera Raw 8 sürümü, görselleri işleyerek mükemmel resimler üretmek için çok daha gelişmiş fotoğraf kontrol seçenekleri sunuyor.

· Illustrator CC'deki Touch Type aracı, metin eklemede yaratıcılığı artıran seçenekler sağlıyor. Bu özellik sayesinde tasarımcılar "düzenleme fonksiyonunu" devre dışı bırakmadan metin karakterlerini istediği gibi taşıyor, ölçeklendiriyor ve döndürebiliyor. Yeni özellik fare, e-kalem ve çoklu dokunmatik ekranlarda kullanılabiliyor. Illustrator aynı zamanda fotoğraftan alınan bir fırçayla boyama imkanı sunuyor. Çizim, Desen ve Dağıtma fırçaları ise mizanpaj ızgarası desteği sağlayarak, tasarımcıların basit fırça darbeleriyle hızla yeni kompleks organik tasarımlar oluşturmasına izin veriyor. InDesign CC'ye özel yeni modern mimari, kullanıcıların performansını büyük ölçüde artırıyor ve Adobe Muse™ CC ile internet tarayıcılarında düzenleme yapmayı son derece kolaylaştırıyor. Tasarımcıların kod yazmadan HTML web siteleri oluşturması ve yayınlamasını sağlayan Adobe Muse™ CC aracı yayınlanmış web sitelerinin de düzenlemesine imkan tanıyor. Böylece mevcut siteler tasarımcı tarafından incelenip onaylandıktan sonra güncellenebiliyor.

· Adobe Premiere Pro CC video editörlerinin daha verimli çalışması için yeni dramatik düzenleme seçenekleri, özelleştirmeler ve iyileştirmeler sunuyor. Premiere Pro CC, videoya zengin renk derecelendirilmesi eklemeyi kolaylaştıran Lumetri™ Doygun Renk Motoru'nun eklenmesiyle birlikte, renk düzenlemesinde iş akışını kolaylaştıran en güçlü özellikleri sağlıyor. Adobe After Effects® CC'nin güçlendirilmiş sürümü, grafik animasyon ve görsel efekt tasarımcılarına daha yaratıcı seçenekler sunuyor ve Maxon Cinema4D entegrasyonuna sahip yeni Live 3D Pipeline ile 3B grafikler üzerinde çalışmayı kolaylaştırıyor.

· Web tasarımcıları ve geliştiriciler Adobe ailesinin Edge araç ve hizmetlerinde çok daha gelişmiş özellikler bulacaklar. Edge Animate CC'nin yeni sürümü, web tasarımcılarının doğal HTML, CSS ve JavaScript desteğinden büyük kolaylık ve beceriyle yararlanmasına, böylece muhteşem animasyonlarla içerikler üretmesine imkan tanıyor. Örneğin Dreamweaver kullanıcıları, CSS'in güncel sürümündeki yeni özelliklerle, kullanışlı görsel düzenleme aracı CSS Designer'ın tüm avantajlarından yararlanabilecekler. Bu bağlamda, Adobe Flash® Pro CC de hızlı ve güvenilir olması için modern 64 bit mimarisiyle baştan tasarlanmış bulunuyor.

Üyelik Planı ve Satın Alma Seçenekleri

· Ekipler için Adobe Creative Cloud'un yeni tekil uygulama planı kullanıcı başına aylık 29,99 (ABD) dolardan başlayan fiyatlarla sunuluyor. CS3 veya daha yeni sürümünü kullanan müşteriler tekil uygulama üyeliğinden 19,99 (ABD) dolardan başlayan fiyatlarla yararlanabilecekler. 31 Ağustos'a kadar satın alanlar müşteriler ikinci yıl aynı fiyattan yenileme garantisine de sahip oluyorlar.

· Bu fiyatlar tavsiye edilen satış fiyatlarıdır. Tam üyelik ve tekil üyelik planları iş ortakları tarafından sunulmaktadır. Tam üyelik planına adobe.com.tr sitesi üzerinden de erişilebilir. Daha fazla bilgi edinmek için http://www.adobe.com/products/creativecloud/teams.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muse Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title