Haberler

Adnan Kahveci Sakinleri ile Coşkulu Toplantı

Güncelleme:

Adnan Kahveci Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, belediye başkanlığı dönemi icraatlarını anlattı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'ni dolduran yüzlerce Adnan Kahveci Mahallesi sakini vatandaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un vermiş olduğu kahvaltılı programa katıldı. Başkan Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz salona birlikte girerek vatandaşları selamladı. Son dört buçuk yılda mahallede gerçekleşen hizmetlerden dolayı büyük bir coşku içerisinde karşılanan Başkan Uzun ve ekibi, mahalleli tarafından çok sayıda tebrik aldı. Beylikdüzü Belediyesi'nin hazırladığı yeni tanıtım filmi de ilk kez görüntülendi. Alışılagelmiş tanıtım filmlerinin dışında tam bir sinema havasında çekimi yapılan tanıtım filmi de izleyenlerden tam not aldı.

"Hastane inşaatı başladı, iki yılda bitecek"

Dört yıllık belediye başkanlığı döneminde Adnan Kahveci Mahallesi'nde çok önemli hizmetleri hayata koyduklarını ve yeni hizmetlerinde yakın bir dönemde tamamlanacağının müjdesini veren Başkan Uzun, yapımına başlanan Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin de iki yıl içerisinde tamamlanacağı haberini verdi.

Yeşil Vadi Bölgeye Değer Katacak

Bir bölümü Adnan Kahveci Mahallesi'nde kalan Yeşil Vadi projesinin ilk etabında da çalışmaların tüm hızıyla sürdüğüne değinen Başkan Uzun, "Yeşil Vadi projesi bir hayaldi ve biz bu hayali gerçekleştiriyoruz. İlk etap çalışmaları bahar aylarında bitecek. Bittiği zaman Türkiye'nin ilk botanik bahçesi Beylikdüzü'nde yapılmış olacak" dedi.

Mahalleli Başkan Uzun'a Destek Verdi

Mahalleli, Başkan Uzun'un açıklamalarının ardından söz aldı. Adnan Kahveci Mahallesi'nde büyük problemlerin olmadığını ve kısa zamanda halledilecek işler olduğuna değinen vatandaşlar, Başkan Uzun'a çalışmalarından ötürü destek verdiklerini belirtti. Başkan Uzun, toplantıya katılan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile daha sonra kısa bir değerlendirme toplantısı yaparak, vatandaşların isteklerinin acil olarak gerçekleştirilmesini istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Adnan Kahveci Yusuf Uzun Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title