Haberler

Adliye Önünde 'Berkin Elvan' İçin Zincirli Eylem: 4 Gözaltı

Karne günü nedeniyle adliye önünde toplanan 3 kişi kendilerini zincirlerken, bir gösterici de üzerinde Berkin Elvan yazan temsili karneleri meydana fırlattı.

Karne günü nedeniyle adliye önünde toplanan 3 kişi kendilerini zincirlerken, bir gösterici de üzerinde Berkin Elvan yazan temsili karneleri meydana fırlattı. Polis ekipleri zincirleri keserek eylemcileri gözaltına aldı.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önüne gelen 3 kişi adliyenin karşısındaki alanda bir pankart açarak oturma eylemi yaptı. Bir süre slogan atarak oturan eylemciler, daha sonra kendilerini birbirlerine ve burada bulunan bir demire zincirledi. Polis eylemcilerin kendilerini zincirlemesi üzerine gruba müdahale etti. Zincirleri demir makası ile kesen polis ekipleri, eylemcileri gözaltına aldı.

Eylemciler gözaltına alınırken bir gösterici üzerinde Berkin Elvan'ın ismi yazılı temsili karneler havaya fırlattı. Slogan atan gösterici de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Adliyesi Berkin Elvan Çağlayan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title