Haberler

Adıyaman'da Aile Arasında Çıkan Kavgada 8 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Adıyaman'ın Besni ilçesinde aile arasında çıkan kavgada bıçak, taş ve sopaların da kullanıldığı olayda 8 kişi yaralandı. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.

1)ADIYAMAN'DA AİLE ARASINDA BIÇAK, TAŞ VE SOPALI KAVGA: 8 YARALI, 6 GÖZALTI

ADIYAMAN'ın Besni ilçesinde, aile arasında çıkan bıçak, taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada 8 kişi yaralandı, 6 şüpheli gözaltına alındı.Kavga, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kargalı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, kardeşler arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, bıçak, taş ve sopaların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Mustafa, Mehmet, Necmettin, Cebrail, Haci Vakkas, Yıldız, Hatice ve Nurgül Özgül, yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Jandarma hastanede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Besni Aile Olaylar Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title