Haberler

Adana Minik Sare Babasını Ziyarete Gelmiş

Yangında ölen Yurt Müdürü Cumali Genç'in kızı Sare Betül Genç'in annesi Ayşe Genç ile birlikte yangından kısa süre önce yurdu ziyarete geldiği ortaya çıktı.

Yangında ölen Yurt Müdürü Cumali Genç'in kızı Sare Betül Genç'in annesi Ayşe Genç ile birlikte yangından kısa süre önce yurdu ziyarete geldiği ortaya çıktı.

Yangında kızını kaybeden ancak kendisi yaralı kurtulan Ayşe Genç'in ise hastanede tedavisi sürüyor. Yaralı anne ile gözaltına alınan baba Cumali Genç'in, kızları ve diğer çocukların ölümüyle büyük üzüntü yaşadığı bildirildi.

'İMKANSIZLIKTAN ÇOCUĞUMUZU GÖNDERDİK'

Aladağ'da çıkan yangında hayatını kaybedenlerden 10 yaşındaki Bahtınur Baş'ın amcası Kemal Baş, çocuklarını yurda imkansızlıktan gönderdiklerini söyledi. Ölen Sevim Köylü'nün babası Mehmet Köylü ise kızına yurtta bulaşık yıkattıklarını öne sürerek, Güvensiz bir yurttu. Sorumlular hesabını versin. Diğer yurt yıkıldığı için buraya gönderdik dedi. Hayatını kaybedenlerden Zeliha Avcı'nın babası Ali Avcı da, acılarının büyük olduğunu sorumlulardan mutlaka hesap sorulması gerektiğini söyleyerek, Kendi imkanlarıyla yardım toplayan bir kuruluşmuş. Süleymancıların yurdu deniliyor. Onlar çocuğumu ihmalsizden yaktılar. Elektrik kontağından mı çıktı yangın, artık nasıl yandı, bir şey mi patladı hiç bir şeyden haberimiz yok diye konuştu. Bir kızını kaybeden diğer kızı da tedavi gören anne Hatice Yetim ise konuşacak durumda olmadığını söyleyerek gözyaşı döktü.

ABLASIYLA AYNI YAŞTA ÖLDÜ

6 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören Semanur Aydoğdu'nun ablası Esra'nın da aynı yaşta bir atın çifte atması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Aydoğdu'nun akrabası ise, Aynı acıyı ikinci kez yaşadık. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz. Perişan olduk. Sorumlular hesabını versin. Merdivenli itfaiye aracı olsaydı bu kadar insan ölmezdi dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aladağ 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title