Haberler

Adana Demirspor Teknik Direktörü Havutçu: Her Maçımız Final

Ptt 1'inci Lig'in tamamlanmasına 8 hafta kala 43 puanla ligde 4'üncü sırada yer alan Adana Demirspor'da teknik direktör Tayfur Havutçu, "Her maçımız final niteliğinde.

Ptt 1'inci Lig'in tamamlanmasına 8 hafta kala 43 puanla ligde 4'üncü sırada yer alan Adana Demirspor'da teknik direktör Tayfur Havutçu, "Her maçımız final niteliğinde. Hedefimiz oynadığımız maçlardan galibiyet alıp, rakiplerimizin puan kaybetmelerini beklemek" dedi.

Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirerek, kalan 8 maçta alacağı puanlarla şampiyonluğa ortak olmak isteyen mavi lacivertli takım, Aytaç Durak Tesisleri'nde bir araya geldi. Teknik direktör Tayfur Havutçu, Adanaspor maçının kendilerine iyi bir ders olacağını belirterek, "Adanaspor maçı derbi maçıydı ve liderle oynuyorduk. Bana göre hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. En kötü ihtimalle berabere kalabilirdik. Bu maç bize iyi bir ders olacak. Bana göre şampiyonluk yarışında ufak bir avantaj kaybettik" dedi.

'ZOR MAÇLAR OYNAYACAĞIZ'

Ligde kalan maçlarda daha çok alt sıralarda yer alan rakiplerle oynayacaklarını söyleyen Havutçu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu maçlarda sahada rakibiniz kadar mücadele etmek zorundayız. Rakiplerimiz birbirleri ile oynayacak. Biz daha çok alt sıralardaki takımlarla oynayacağız. Onların da bizim de maçlarımız zor olacak. Her hafta enteresan sonuçlar çıkabilir. Bu süreçte en az hata yapan takım istediği hedefe ulaşacaktır. Bizim hedefimiz oynayacağımız maçlardan galibiyet almak ve rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemek."

TİAGO'NUN DURUMU KRİTİK

Adana Demirspor'un golcü futbolcusu Tiago Bezerra'nın sakatlığı nedeniyle çalışmalarda yer almıyor. Ayak kemiğinde kırık tespit edildiği belirtilen golcü ismin son durumuyla ilgili bilgi, çekilen ikinci MR'ın ardından belli olacak. Öte yandan dizinden sakatlığı bulunan Şenolcan da çalışmalarda yer almadı.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Tayfur Havutçu Aytaç Durak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title