Haberler

ABD'den korkutan koronavirüs uyarısı!

Güncelleme:

Dünyanın birçok yerinde normalleşme süreci devam ederken ABD, koronavirüs konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Son iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, hiç kuşkusuz hayatın birçok alanını olumsuz etkiledi. Bu süreçte alınan tedbirler ve yapılan yüksek yüzdeli aşılamalar, dünyanın birçok yerinde salgınları nispeten kontrol altına aldı. Ancak bu konuda ABD hükümetinden önemli bir uyarı geldi.

Apple Watch Series 8 ile yeni özellik: Koronavirüs alarmı yapacak!

Önümüzdeki kış büyük koronavirüs dalgası kapıda

Biden yönetiminden koronavirüs salgınına yönelik önemli uyarılar geldi. Beyaz Saray yaptığı açıklama ile hem kendi ülkesini hem de dünyayı uyardı. Yetkililer, eğer gerekli önlemler alınmazsa önümüzdeki sonbahar ve kışın büyük koronavirüs dalgasına sahne olacağını belirtti.

Beyaz Saray COVID-19 müdahale koordinatörü Ashish Jha, tüm dünyada koronavirüs etkilerinin gözle görülür bir şekilde azaldığını ancak bunun rehavete yol açmaması gerektiğini söyledi. Öyle ki yeni varyantların gelmesinin neredeyse kesin olduğunu da sözlerine ekledi. Jha, konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı.

Eldeki veriler ışığındaki tahminlere göre eğer bu şeyin önüne geçemezsek, çok fazla zayıflayan bağışıklığımız olacak. Bu virüs gelişmeye devam edecek ve oldukça büyük bir enfeksiyon dalgası, hastaneye yatışlar görebiliriz.

Öte yandan Ashish Jha, dünya üzerindeki mevcut aşıların koronavirüs varyantları üzerinde hala etkili olduğuna vurgu yaptı. Ek olarak aşılanma oranı yüksek bölgelerde ölümcül vakaların ve hastaneye yatış oranlarının oldukça düşük olduğunu belirtti.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından veya SDN Forum'dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Beyaz Saray Apple Watch Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title