Haberler

8 İlde 'Paralel Yapı Operasyonu': 17 Polis Gözaltında (2)

2 MÜDÜR DE SORUŞTURMA KAPSAMINDA Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün, Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile bu sabaha karşı 8 ilde başlattığı 'Paralel yapı operasyonu' devam ederken, gözaltına alınanlar arasında Kocaeli'de de Şube Müdürü olarak görev yapan, bir süre önce 1'inci sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Ali Öztürk'ün de bulunduğu belirtildi.

2 MÜDÜR DE SORUŞTURMA KAPSAMINDA

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün, Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile bu sabaha karşı 8 ilde başlattığı 'Paralel yapı operasyonu' devam ederken, gözaltına alınanlar arasında Kocaeli'de de Şube Müdürü olarak görev yapan, bir süre önce 1'inci sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Ali Öztürk'ün de bulunduğu belirtildi. Şu ana kadar gözaltına alınanların sayısının 20'yi aştığı belirlendi. Bu arada gözaltına alındıkları yönünde haberler çıkan Kocaeli'nin eski Emniyet Müdürleri Hulusi Çelik ve Yusuf Çalkavur'un soruşturma kapsamında oldukları ancak, gözaltına alınmadıkları bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Öztürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title