Haberler

186. Yıl Dönümü Etkinlikleri

Güncelleme:

Eski ve yeni zabıta personeli yemekte bir araya geldi.

Zabıta haftası dolayısıyla emekli olmuş personel ile görevlerini sürdüren zabıta personeli yemekte bir araya geldi. Başkan Aktaş; İnegöl zabıtası olarak hafta sebebiyle farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 186. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemekte Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Başkan Yardımcısı Yusuf Şen'de zabıta personelini yalnız bırakmadı.

Zabıta personelinin diğer belediye çalışanları gibi vefakarca çalıştıklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Zabıta Müdürlüğü'nün belediyenin vitrini, dışa yansıyan yüzü olduğunu söyledi.

"Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz" diyen Başkan Aktaş; "Şehir büyüyor, ekonomisi büyüyor, sokaklar, caddeler, alt yapı, insanların ihtiyaçları artarak devam ediyor. Ama şu da bir gerçek ki bunların bir plan ve kurallar çerçevesinde yapılması gerekiyor. Bunu da belediyelerde Zabıta Müdürlüğü yapıyor. Düşünün bir şehirde yaşayacak, alışveriş yapacaksın. O işyerine ertesi gün denetim yapmak için gideceksin. Zabıtanın bu konudaki işi çok zor. Ama bunları takip edip yerine getiriyorlar." dedi.

Başkan Aktaş son olarak; "Bu şehre hizmet etmiş başkanından zabıtasına, başkan yardımcısından meclis üyesine, işçine, memuruna kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Ölenlere Allahtan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum." diyerek Zabıta personelinin 186. yılını kutladı.

Yemek sonrası yemeğe katılan emekli zabıta personeline; fincan takımı hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş Yusuf Şen İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title