Haberler

1700 YTL'lik Telefon Faturası Geldi, Evden Kaçtı

Ordu'nun Kumru İlçesi'nde Oturan ve Sürekli Cep Telefonu ile Konuşan 15 Yaşındaki K.y., Eve Gelen 1700 YTL Telefon Faturasını Görünce Babası 59 Yaşındaki Mehmet Yavaş'tan Korkarak Evi Terk Etti.

Ordu`nun Kumru İlçesi`nde oturan ve sürekli cep telefonu ile konuşan 15 yaşındaki K.Y., eve gelen 1700 YTL telefon faturasını görünce babası 59 yaşındaki Mehmet Yavaş`tan korkarak evi terk etti.

K.Y., kanser hastası olan Bağkur emeklisi ve seyyar arabasıyla zeytin satan babası Mehmet Yavaş`a ilaç almak için dün öğle saatlerinde evden ayrıldı. Yavaş, döndüğünde kapının önüne bırakılan 1700 YTL tutarındaki telefon faturasını görünce babasının kendisini dövmesinden korkup evi terketti. Ardından bir akrabasının cep telefonuna, ``Benim yüzümden telefon faturası çok geldi. Babam beni döver. Zonguldak`a arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Ben iyiyim, beni aramayın`` yazdığı mesajı gönderdi. Kızının evden kaçmasına önce sinirlenen ardından onu affettiğini söyleyerek eve dönmesini Mehmet Yavaş ise, ``Kızım sürekli telefonla arkadaşlarıyla konuşuyordu. Kendisini `Fazla telefon parası gelecek` diye uyarmıştım. Ancak dinlemedi. Kızım benim tek çocuğum. Bir hata yaptı. Onu affediyorum ve bir an önce eve dönmesini istiyorum`` dedi.

Mustafa DALGACI/ KUMRU(Ordu), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title