Haberler

15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir'in Kabrine Ziyaretler Sürüyor

Güncelleme:

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrine ziyaretler devam ediyor. Ziyaretçiler Kur'an-ı Kerim okuyarak dua ediyor. Şehidin ailesi ve vatandaşlar duygusal anlar yaşıyor.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrine ziyaretler sürüyor.

Şehit Ömer Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrinde dün başlayan ziyaretçi yoğunluğu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde de devam ediyor. Kahraman askerin kabrini ziyarete gelenler, Kur'an-ı Kerim ve dua okuyor.

Ailesiyle Batman'dan gelen Doğan Tanrıverdi, AA muhabirine, şehit Ömer Halisdemir'in 15 Temmuz'un en büyük kahramanlarından birisi olduğunu vurguladı.

Ziyaretlerinin bugüne nasip olduğunu belirten Tanrıverdi, "Ailece ziyaret etme niyetimiz vardı, çok şükür nasip oldu. Çok yoğun duygular yaşıyoruz. Çok mutluyuz, aynı zamanda hüzünlüyüz. Allah rahmet eylesin. Çocuklar, o zaman çok küçüklerdi ama isimlerini bizden duydular. Onların bizzat şehidin kabrini ziyaret etmesi de çok güzel. Buruk bir mutluluk var." dedi.

"Şehitlerimizin sayesinde bu güzel topraklarda yaşayabiliyoruz"

Çankırı Terörle Mücadele Kahramanları Derneği Başkan Yardımcısı Okan Sütçüoğlu da şehidin kabrine dördüncü defa geldiklerini ve ziyaretleri sürekli hale getirmek istediklerini söyledi.

Sütçüoğlu, amaçlarının bu duygu ve hisleri diri tutmak olduğunu dile getirerek, "Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna gözünü kırpmadan canını veren yiğitlerimizden birisi Ömer Halisdemir. Birçok şehidimiz var; Eren Bülbül, Fethi Sekin gibi. Allah onlardan razı olsun. Biz de onların sayesinde bu güzel topraklarda yaşayabiliyoruz. Aynı ülküler hedefinde bu duyguları diri tutarak gelecek neslimize aktarmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Darbe Girişimi 15 Temmuz Ankara Piyade Niğde Ömer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title