Haberler

10 Yıl Sonra Gelen Cinayet İtirafına Tutuklama Kararı

Bursa’da polise giderek 10 yıl önce asker arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlısı tutuklandı.

Bursa'da polise giderek 10 yıl önce asker arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlısı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'da polis merkezine giderek, İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde 13 Mart 2006'da asker arkadaşı Muhittin Kızılaslan'ı 27 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü 10 yıl sonra itiraf eden Hacı A., İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Gaziosmanpaşa Adliyesine çıkarıldı. Nöbetçi mahkeme, Hacı A.'nın tutuklanmasına karar verdi. Hacı Ay. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CENAZE MASRAFLARINI ÖDEMİŞ

Tutuklanan katil zanlısı Hacı A.'nın vermiş olduğu ifade ise kan dondurdu. Zanlı, 2001-2003 yıllarında Muhittin Kızılaslan (36) ile Elazığ 8.Kolordu Komutanlığı'nda askerlik yaptıklarını, tezkerenin ardından kendisinin İstanbul'a dönüp Arap turistlere yönelik rehberlik işiyle uğraştığını, arkadaşının ise memleketi Muş'ta soğan ticareti yaptığını belirtti. Yanına çağırdığı Kızılaslan'ın kısa süre sonra İstanbul'a gelip bir tekstil atölyesinde işe girdiğini ve 3 yıl aynı evde kaldıklarını belirterek, evde alkol aldıktan sonra çıkan bir kavga sonucu arkadaşını 27 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü ve cebindeki 3 bin lira parayı aldığını söyledi. Öte yandan Hacı A., asker arkadaşının ölümünden sonra Muş'a taziye evine gittiğini, burada bir hafta kaldığını, aldığı paranın 750 lirasını ise cenaze masraflarına harcadığını söyledi.

ASKER ARKADAŞININ VERDİĞİ PARAYLA UYUŞTURUCU ALIYORMUŞ

Askerden sonra İstanbul'a gelerek turistlere yönelik rehberlik işiyle uğraşan Hacı A.'nın uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğu öğrenildi. Ayrıca Hacı A.'nın beraber yaşadığı Muhsin Kızılaslan'dan sürekli para istediği ve Kızılaslan'ın verdiği paralarda uyuşturucu satın aldığı bilgisine varıldı. Polis ekipleri, Hacı A.'nın Muhsin Kızılaslan'ı Muş'a geri dönünce, uyuşturucu satın alacak para veremeyeceğinden korktuğu için cinayeti işlediği ihtimali üzerinde duruyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa İstanbul Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title