Haberler

Gümüşhane Torulspor'da Her Şey Yolunda

Güncelleme:

Aroma Erkekler Voleybol 1. ligi ekiplerinden Gümüşhane Torulspor erkek voleybol takımı, günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Aroma Erkekler Voleybol 1. ligi ekiplerinden Gümüşhane Torulspor erkek voleybol takımı, günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetimindeki sabah antrenmanlarında kondisyon depolayan mavi beyazlı ekip, akşam idmanında ise topla çalışmalar yapıyor.

Sezonu, 6 Ağustos tarihinde açtıklarını belirten Aksoy, çalışmaların yoğun bir tempoda sürdürüldüğünü söyledi. Hazırlık döneminde biri Bolu'da, diğeri Ankara'da olmak üzere iki turnuvaya katılacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı; "Takımın kadrosundan oldukça memnunum. Çalışma tempomuz gayet iyi, uyumlu bir takım oluşturduk. Çalışmayı seven, iyi bir arkadaşlık ortamına sahip oyuncularım var. Bu sene çıtayı biraz daha yukarılara çıkartarak, Gümüşhane'yi ve Torul'u daha iyi temsil etmek istiyoruz" dedi.

Bir yıllık aradan sonra takıma geri dönen tecrübeli oyuncu Hüseyin Alper Aydın ise kariyerli oyunculara sahip, hedefi olan bir takımda olmaktan mutlu olduğunu kaydetti. Bu yıl Türkiye Kupasında da iddialı olduklarını ifade eden Aydın; " Aile ortamına sahibiz. Takımda star havasında kimse yok. Herkes birbirine yardımcı oluyor, birbirinin arkasını kolluyor. Taraftarımız zaten Türkiye'de nam yapmış durumda. En fazla seyirci desteğine sahip takım biziz. Bu sene çok daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Bahadır Aksoy Gümüşhane Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title