Haberler

Gülek Boğazı'nda Poz

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde bulunan, muhteşem manzarası ve aynı zamanda 'Uçurumun kenarında duruyormuş' görüntüsü veren Gülek Boğazı'nda çekilen fotoğrafların sosyal medyada büyük ilgi gördüğü belirtildi.

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde bulunan, muhteşem manzarası ve aynı zamanda 'Uçurumun kenarında duruyormuş' görüntüsü veren Gülek Boğazı'nda çekilen fotoğrafların sosyal medyada büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Tarihi ve aynı zamanda doğal güzelliği ile dikkat çeken Gülek Kalesi, ilgi görmeye devam ediyor. Havaların ısınması ile birlikte çok sayıda kişi 'Torosların damı' olarak da bilinen kaleye akın ediyor. Tarsus İlçesi'ndeki Gülek Kalesi, tarihi ve doğal güzelliği yanında son dönemde fotoğraf meraklılarının da uğrak yeri oldu. Akdeniz'i İç Anadolu'ya bağlayan Gülek Boğazı'na hakim tepede bulunan kalenin bir noktası ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Bu noktada fotoğraf çektirenler, 'uçurumun kenarında duruyormuş' görüntüsü veriyor. Bakanların yüreklerini ağızlara getiren fotoğraflar özellikle sosyal medyada sık paylaşılıyor, merak uyandırıyor. Bu kapsamda havaların ısınması ile birlikte Gülek Boğazı, fotoğraf çektirmek isteyenlerin akınına uğradı. Boğaza gidenler çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyor. Burada çekilen ve internetteki sosyal medyada paylaşılan videolar da, izlenme rekorları kırıyor.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarsus Mersin Gülek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title