Haberler

Gso'dan Dış Ticaret Eğitimi

Gaziantep Sanayi Odası ve İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İgeme) Tarafından Dış Ticaret Eğitim Programı Düzenlenecek.

Gaziantep Sanayi Odası ve İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İGEME) tarafından dış ticaret eğitim programı düzenlenecek.

Gaziantep Sanayi Odası'nda gerçekleşecek ve 3 gün sürecek olan programda "İGEME faaliyetlerinin tanıtımı, ihracata ait esaslar ve uygulamalar, ithalata ait esaslar ve uygulamalar, damping, antidamping, ihracata yönelik devlet yardımları, dahilde ve hariçte işleme rejimleri ile vergi, resim ve harç istisnası mevzuatı, ithalatta ve ihracatta gümrük mevzuatı uygulamaları, dış ticarette ödeme şekilleri, kambiyo ve bankacılık işlemleri, ihracatta KDV istisnası, ihracatta girişimcilik ve inovasyonun önemi,

ihracatın finansmanında Eximbank kredileri ve sigorta garanti programları" gibi konular yer alacak.

Toplantı organizasyon komitesi, eğitim programına katılım için son başvuru tarihini 19 Ekim 2007 olarak açıkladı. Açıklamaya göre eğitim programına katılmak isteyenler, 100 YTL katkı bedeli ödeyecek. Katkı bedeli, Gaziantep Sanayi Odası Oyakbank Gaziantep Şubesi 3386877 No'lu banka hesap numarasına "Dış Ticaret Eğitim Programı Ücreti" adı altında katılımcı ve firma adı belirtilerek yatırılacak. Banka dekontu da Gaziantep Sanayi Odası'na teslim edilecek.

Dış ticaret eğitimi toplantısına katılmak isteyenlerin daha ayrıntılı bilgi için Gaziantep Sanayi Odası Ticaret Dairesi Müdürü Feray Uğur'a başvurabileceği belirtildi.

(ST-GS-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title