Haberler

Gs'de Derbi Maç Tartışması

Galatasaray'da Aylık Divan Kurulu Toplantısı Yapılırken, Fenerbahçe Derbisinde Yaşanan Tribün Olayları En Çok Tartışılan Konu Oldu.

Galatasaray'da aylık divan kurulu toplantısı yapılırken, Fenerbahçe derbisinde yaşanan tribün olayları en çok tartışılan konu oldu.

Toplantıda, yönetim adına başkan Özhan Canaydın, Adnan Polat, Semih Haznedaroğlu, Cengiz Özyalçın, Vedat İrdelp, Işın Çelebi ve Celal Gürcan yer aldı.

Sarı-kırmızılı taraftarların, yönetim kurulu ve başkan Özhan Canaydın'ı protesto ederek tribünde olaylar çıkarttıkları Fenerbahçe derbisiyle ilgili, divan kurulu üyeleri güncel konular bölümünde söz alırken, çeşitli açılardan yönetimi adeta topa tuttular.

Özdemir Kalpakçıoğlu, yaşananların, yıllardan beri Galatasaray Kulübü'nden hiç kopmayan taraftarının bir isyanı olduğunu belirterek, ''Deplasmana gidiyor, bir sürü hakaretle karşılaşıyor. Rakip kendi evinde olay çıkartıyor, Tahkim Kurulu cezasını mükafata çeviriyor. Yaşananlar son derece terbiyesizce bir olaydı, ama bu durum, taraftarın hezeyanı, çıkışı görmezlikten gelindiği için ortaya çıktı. Şimdi 5 maç ceza aldık. Bağrımdaki o balyozu nasıl çıkaracağımı bilmiyorum" dedi.

Kalpakçıoğlu, yönetimin cezanın azaltılması için hiçbir çalışma yapmadığını söyleyerek, "Bir de fikir yürüttüler ne kadar ceza verilebileceğiyle ilgili. Adnan Polat çıkıp '6 maç ceza gelir' diyor. İnanılacak gibi değil" diye konuştu.

Divan Kurulu Toplantısı'nda yönetime en sert eleştiriler Orhan Karaveli'den geldi. Galatasaray seyircisinin artık isyan ettiğini ve taraftara verilen sözlerin tutulmadığını ileri süren Karaveli, ''Yönetim başarısız kalmıştır, yönetime güven kalmamıştır. Yaşananlardan daha kötüsü, Türk toplumu Galatasaray'dan kopmaktadır. Bu taraftarı kaybedersek bir daha toparlayamayız. Bu yönetim bitmiştir. Yönetim külahını önüne koyup düşünmeli. Eğer Galtasaray camiası Canaydın'a bir alternatif çıkaramayacaksa, kapatalım burayı, boşa vakit harcıyoruz. Ben artık hiçbir şeye inanmıyorum. 70 yıllık Galatasaraylı olarak tüm ümidimi kaybettim. Yapacakları şey, görevi başkasına devretmektir. Olağanüstü genel kurula gidilmesini istiyorum'' diye konuştu.

Üyelerden Eren Talu, derbi maçta olay çıkaran taraftarlar için, ''Ya başka kulübün üyeleri, ya da hepsi psikopat. Galatasaray'a bu kadar kötülüğü başka kimse yapamaz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title