Haberler

Göztepe, İstanbul Şanssızlığını Kırmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Bornova Stadı’nda Galatasaray’ı konuk etmeye hazırlanan Göztepe, bu sezon İstanbul takımları karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Bornova Stadı'nda Galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanan Göztepe, bu sezon İstanbul takımları karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Geride kalan 33 haftada İstanbul temsilcileriyle 9 kez karşılaşan İzmir ekibi, bu maçlardan galibiyet çıkarmayı başaramadı.

Bu sezon Süper Lig'de mücadele eden Fenerbahçe, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa ile iç sahada ve deplasmanda puan savaşı veren sarı-kırmızılılar, ligin ilk maçında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıktan sonra diğer İstanbul temsilcileriyle yaptığı maçlardan puan alamadı. Göz Göz; Medipol Başakşehir'e 2-1 ve 2-0, Kasımpaşa'ya 3-1 ve 2-0, Beşiktaş' 3-1 ve 5-1, Fenerbahçe'ye ise 2-1 kaybetti. İzmir ekibi ilk yarının son maçında dış sahada Galatasaray'a da 3-1 mağlup olmuştu.

Tamer Tuna'nın öğrencileri cumartesi günü konuk edeceği Galatasaray'ı devirerek hem sezonu galibiyetle noktalamak hem de ilk İstanbul galibiyetini almak için sahaya çıkacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title