Haberler

Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının ardından

Süper Lig'in 11'inci haftasında Göztepe sahasında karşılaştığı BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 11'inci haftasında Göztepe sahasında karşılaştığı BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik sorumluları basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GÖZTEPE TEKNİK SORUMLUSU PARLATAN: ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Göztepe'nin teknik sorumlusu Ersan Parlatan, göreve yeni geldiklerini hatırlatarak, "Oyun anlayışını takıma yansıtmamız için zamana ihtiyacımız var" dedi. Teknik direktör İlhan Palut'un yerine basın toplantısına katılan Parlatan, kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Maça iyi başladıklarını ve öne de geçtiklerini kaydeden Parlatan, şunları söyledi:

"İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyoruz, topa da hakimdik. İkinci devrede topun Malatyaspor'da olması bizi sıkıntıya soksa da defansif anlamda umutlu kılıyor. Oyun anlayışını takıma yansıtmamız için zamana ihtiyacımız var. Pozisyon vermeden ilk devreyi bitirdikten sonra karambolden sonra oluşan penaltıdan kalemizde golü gördük. Gökhan Töre'nin kaçırdığı pozisyonda şansımız da yaver gitti. Takımın mücadelesinden zaman zaman da oyun anlayışından memnunuz. Milli takım arasını iyi değerlendirip bunu çoğaltmak için çalışacağız."

YENİ MALATYASPOR ANTRENÖRÜ MURAT ŞAHİN: OYUNUN DURMASI TEMPOMUZU ETKİLEDİ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın cezası nedeniyle basın toplantısına katılan antrenör Murat Şahin ise değişik bir karşılaşmanın geride kaldığını söyledi. İki takımın da iyi bir oyun ortaya koyamadığını kaydeden Şahin, şöyle konuştu:

"Golü yedikten sonra çok oyun durdu. Müsabaka boyunca 15-16 dakika maç durdu. Biz futbol oynamaya çalışan, her maça galibiyet için çıkan bir ekibiz. Müsabakada oyunun çok fazla durması bizim tempomuzu etkiledi. İlk yarı hiç oyun oynanmadı, taraftarlar için çok güzel bir futbol sahaya çıkmadı. İkinci yarıda penaltıdan bulduğumuz golün ardından son dakikalarda Gökhan'la değerlendiremediğimiz pozisyon talihsizlikti. Galip gelebilecek pozisyonlar yakaladık ama berabere bitti. Milli arada sakat oyuncularımız da aramıza katılacaktır. Aradan sonra Fenerbahçe maçına hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Batı Çalışma Grubu Yeni Malatyaspor Malatyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title