Haberler

Gördes'te "Aile İçi İletişim " Konulu Konferans Düzenlendi

Gördes Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde "Aile İçi İletişim " konulu konferans düzenlendi.

Gördes Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde "Aile İçi İletişim " konulu konferans düzenlendi.

Gördes Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, yazar Dr. Senai Demirci konuşmacı olarak katıldı. Konferansı Kaymakamı T. Hakan Bilgin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Seyfettin Güler, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ataç, Güneşli Belde Belediye Başkanı Rıza Dilcan, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, Huzurevi Müdürü Recep Demir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Esen ile çok sayıda vatandaş izledi.

Konuşmacı yazar Senai Demirci, yaptığı konuşmada eşler, ebeveynler ve çocuklar, kardeşler ve diğer tüm aile bireyleri arası ilişkiler, aile üyelerinin kendi doğal gelişimleri içinde gelişmelerine izin veren dengeli bir ev ortamı oluşturma, aile içinde ve insan ilişkilerinde kurallar, haklar, yükümlülük ve sorumluluklar, doğru iletişim için gerekli olan unsurlar, anlama, dinleme ve beden dilinin aile içi iletişime etkileri, Hz. Muhammed'in ailesi nasıldı, eş ve çocuklarına karşı tutumu hakkında bilgiler verdi.

Kaymakamı Bilgin ve Belediye Başkanı Akyol, konferans bitiminde Demirci'ye plaket ve saat hediye etti. Demirci, konferans sonunda kitaplarını da imzaladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Senai Demirci Hakan Bilgin Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title