Haberler

Google'da En Çok Leyla Tuğutlu'nun Öpüşme Sahnesi Aranıyor

Güncelleme:

Delibal'daki öpüşme sahnesi nedeniyle ses getiren oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, Google'ın en çok aranan isimlerinden biri oldu.

Google, Türkiye'de geçen haftanın en çok arananlarını açıkladı. Delibal'daki öpüşme sahnesi nedeniyle ses getiren oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu Google'ın en çok aranan isimlerinden biri oldu. Peki Türkiye Google'da başka neler aradı?

LEYLA LYDIA TUĞUTLU

Delibal'ın aylar önce yayınlanan ilk fragmanındaki öpüşme sahnesiyle ses getiren Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı film vizyona girdi.
Vizyona girmesiyle birlikte ise Google'da en çok aranan isimlerden biri Tuğutlu oldu. Ekim ayında yayınlanan 30 saniyelik kısa tanıtımda Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu'nun öpüşmesi dikkat çekmiş, bu sahneler sosyal medyada yüzbinlerce kez izlenmişti.

KIŞ GÜNDÖNÜMÜ

22 Aralık'ta Google'ın yayınladığı 'Kış Gündönümü' doodle'ı büyük ilgi gördü ve kullanıcıların yoğun olarak tıklamasıyla Kış Gündönümü aramalarda üst sıralara çıktı.

ÜVEY ANNE, KAYSERİ'DE ÜVEY ANNE

2015'i geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde Kayseri'den gelen bir haber adeta kanımızı dondurdu. Geçen hafta ortaya çıkan skandal görüntülerde, 5 ve 7 yaşındaki iki çocuğa işkence ederken görülen üvey anne S.A., sokaktaki vatandaştan sanat dünyasına hemen her kesimden insanın tepkisini çekti.

ANONYMOUS

Hacker grubu Anonymous, yaklaşık 10 günden beri Türkiye'ye yönelik siber saldırılar düzenliyor. DDos taktiği adı verilen yöntemle 50 bin civarında bilgisayar, sahiplerinin haberi olmadan Türkiye'deki internet sitelerine saldırıda bulunuyor.

31 ARALIK 2015 TATİL Mİ?

Yılbaşına sayılı günler kala '31 Aralık 2015 tatil mi' sorusu Google'da yoğun olarak aranıyor. Ancak bu güne özel bir tatil kararı verilmiş değil.

STEAM

Oyunseverlerin yakından takip ettiği, oyunların online platformlarda oynanmasını ve desteklenmesini sağlayan Steam'in geçtiğimiz günlerde erişime kapanması akıllara 'hacklenme' ihtimalini getirdi. Ancak sorun, tamamen teknik bir sıkıntı kaynaklıydı.

BEREN SAAT

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine beklenenin aksine iki bölüm öncesinden giren Beren Saat dizinin düşük giden reytinglerini de artırırken, Google'da da ilgi gördü.

EKİN KOÇ

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan I. Ahmed'e hayat veren Ekin Koç da Google'ın popüler isimlerinden biriydi.

DELİBAL

Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı Delibal vizyona girdi.

NİHAL CANDAN

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında Nihal Candan'ın kimden torpilli olduğu merak konusuyken, birinci olama ihtimali söylentileri de Google aramalarına yansıdı.

AYYILDIZ TİM

Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, 19 bin Rus vatandaşının kişisel bilgilerini ele geçirdiklerini iddia etti.

KANDİL SİMİDİ NASIL YAPILIR?

22 Aralık Perşembe günü Mevlid Kandili'ydi. O gün boyunca yapılan aramalardan biri de 'Kandil simidi nasıl yapılır' sorusuydu.

OFLU İSMAİL

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren ve 'Oflu İsmail' olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun (77) cenaze törenine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy Kayseri Türkiye Google Cinsellik Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (14)

iSTANBUL3401:

Ummeti muhammed ne hale geldi

28
3
yanıtYanıtla
FARUK:

EDEPSİZ YOBAZ REZİL KOKANA.

18
12
yanıtYanıtla
NENE:

ŞU GENÇ KIZIN VATOZUN SALDIRISINA UĞRADIĞI HABERİ KALDIRIN ARTIK 8GÜNDÜR TAKILDI KALDI. ÇOKDA UMURUZDAYDU SANKİ.

12
1
yanıtYanıtla
TEK YOL İSLAM:

TEK YOL İSLAM.

12
1
yanıtYanıtla
Tülin:

ya rabbim, , ne günlere kaldik, , insanlar bir aile yuvasi kurup düzgün bir hayat yasamiyorlar, , bu günahkarlarin yüzünden bizleride cezalandirma ya rabbim, , amin, , amin, amin, ,

8
0
yanıtYanıtla
Tek Yol Devrim:

harbiden çok hoş bi kız ama kiralıktaki yasemin tabiki daha iyiii :D

2
5
yanıtYanıtla
TEK YOL İSLAM:

TEK YOL İSLAM. GERİSİ ANGARYA.

6
1
yanıtYanıtla
Vatandaş.:

Birde bu kızla gururla evlenirler. Millette sen Kursak var. . Böle Sanatçı Olunurmu be. Para İçin Mide Bulandırıyorlar. Gerçi Sevişmeden Şöhret Zor :))

3
2
yanıtYanıtla
Allaha havale eden kul.:

sizinde sonunuzu iyi görmüyorum mördakın uşakları erdoğan size uyuz oluyor

3
0
yanıtYanıtla
hindi üreticisi.:

tavuk satışları yasaklansın

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title