Haberler

Gönen'de Örnek İşyerlerine Ödül

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde Belediye Başkanı Hüseyin Yakar Tarafından 11 İşyerine Temiz ve Düzenli Çalışmalarından Dolayı 'Örnek İşyeri' Belgesi Verildi.

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde Belediye Başkanı Hüseyin Yakar tarafından 11 işyerine temiz ve düzenli çalışmalarından dolayı 'Örnek İşyeri' belgesi verildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın ve esnaf odaları başkanlarının katılımıyla yapılan değerlendirmeler sonucunda tespit edilen 11 işyeri temiz ve düzenli çalışmalarından dolayı 'Örnek İşyeri' belgesine layık görüldü. Yapılan değerlendirmelerin işyerlerinin temizliği, görünümü, müşteriye davranışı gibi kriterlerle yapıldığı kaydedildi. Belediye Başkanlığı'nda yapılan törenle örnek işyerlerine Başkan Hüseyin Yakar tarafından belgeleri verildi. Törende işyeri sahiplerini herkese örnek olacak çalışmaları ve iş saygılarından dolayı tebrik eden Başkan Yakar, ilçedeki işyerlerinin de Gönen'de her alanda yaşanan gelişmelere uygun olması gerektiğini söyledi.

(BD-MEY-MŞ)

06.01.2007 15:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title