Haberler

"Gold Ankara Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı" Açıldı

Takı Firmalarının 2008 Yılı Koleksiyonlarını Sergiledikleri "2. Gold Ankara Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı" Açıldı.

Takı firmalarının 2008 yılı koleksiyonlarını sergiledikleri "2. Gold Ankara Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı" açıldı.

Dünya altın modasının Anadolu'daki kuyumcuların beğenisine sunulduğu fuarda ilginç koleksiyonlar da dikkat çekti. Fuara kuyum, gümüş, değerli taş, malzeme ve saat konusunda faaliyet gösteren 120 firma katıldı. Fuarda sergilenen takılar 30 ton ağırlığında, 25 metrekare büyüklüğünde bir mobil kasada korunacak. Bu arada fuarda, şehit düşen askerlerin aileleri için yardım kampanyası düzenlendiği, katılımcı ve ziyaretçilerden toplanan yardımların Ankara Şehit Aileleri Derneği'ne bağışlanacağı bildirildi.

Tarihi eserlerden Osmanlı padişahlarına kadar birçok şeyden etkilenen koleksiyonların esin kaynağı, Türk bayrağı figürü ve yıldız motifi oldu. Fuarda yeni çiftler için de özel tasarımlar yer alıyor. Fuarda, bir firmanın sergilediği büyük takılar dikkati çekti. Ankara Kuyumcular Odası Başkan Yardımcısı Fatih Kılıç da, fuarda yer alan 2008 takı pırlantısının özelliklerini anlattı. Birbirinden değerli mücevherlerin yanı sıra değişik saatlerin de sergilendiği fuar, 25 Kasım tarihine kadar gezilebilecek.

(DUY-MAY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title