Haberler

Gölcük Belediyesi Cenaze Hizmetleri

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediyenin Cenaze Hizmetlerine İlişkin Beşikten Mezara Kadar Halka En Güzel Şekilde Hizmet Ettiklerini Belirtti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, belediyenin cenaze hizmetlerine ilişkin beşikten mezara kadar halka en güzel şekilde hizmet ettiklerini belirtti.

Ellibeş, yaptığı yazılı açıklamada, tüm birimleriyle halka en güzel şekilde hizmetleri götürdüklerini, hizmetleri hayata geçirmeden önce mutlaka bir araştırmasını yaparak halkın beklentilerine en uygun olanı belirlemeye çalıştıklarını ifade etti.

'Beşikten mezara kadar halkımıza en güzel şekilde hizmet ediyoruz' ifadelerini kullanan Ellibeş, Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünün, cenaze hizmetleri ve bu konuda gerek duyulan destek ve yardımlar için uygulamaya koyduğu 'ALO 188' ve '0 549 735 26 77' numaralı telefonlardan 24 saat kesintisiz ve ücretsiz hizmet verdiğini vurguladı.

Ellibeş, şunları kaydetti:

'Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünde defin işlemleri esnasında yıkama, araç, morg, gömü yeri ve ruhsat ücretsiz olarak yapılmaktadır. Ayrıca Gölcük Belediyesine, cenazesini bildiren ve Gölcük sınırları içerisinde defni yapılan her aileye 40 kişilik yemek hizmeti verilmektedir. Cenazenin başka bir şehre nakli durumunda, İlçe Sağlık İşleri Müdürlüğünden alınan yol nakil belgesiyle nakil işlemi ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir.'

(EMR-FTH-MHD) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title