Haberler

Gölbaşı Belediyesinde 46.Yılın Gururu

Gölbaşı Belediyesi 46.Kuruluş Yıldönümünü Sabah Belediye Binasının Önünde Yapılan Kısa Bir Törenle Başladı.

Kutlamalar akşam 19:00 da Cumhuriyet kapalı spor salonunda devam etti. 46. yıl kutlamaları Salonu dolduran binlerce Gölbaşılı vatandaşlar gururla kutladı.Kutlama programında belediye başkanı Yakup Odabaşı 2 yıllık icraatını ve yeni projelerini anlattı. Aşık Sefai, Nefes Nefese Anadolu Gurubu, Gölbaşı Seymen Ekibi ve Peçenekli Süleyman spor salonunu dolduran binlerce vatandaşa unutulmayacak bir gece yaşattılar.

Kutlama programında konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Bundan sonra, biz susacağız projeler konuşacak" diyerek Gölbaşı'nda uygulanacak projeleri sıraladı. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 2 yıldan beri neler yaptıklarını anlatarak, birçok projenin hazır olduğunu, bazı projelerin ise hazırlanmakta olduğunu belirtti.

Gölbaşı Belediyesi'nin 46.Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş, MYK Üyesi Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, TBMM Eski Başkanı Ömer İzgi, Gölbaşı'nda Teşkilat İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri. Mahalle muhtarları ,çevre mahalle ve köylerden gelen binlerce vatandaş katıldı.

Gölbaşı Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kutlama şölenine açılış konuşmasını yapan Yakup Odabaşı, iki yılda yapılan çalışmaları anlatarak, 2011 yıllında yapacağı projeleri ilçe halkına tek tek anlattı.

İlk olarak yakın zamanda temeli atılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu projesini açıklayan Odabaşı; Osmanlı Parkından Mogan Gölüne kadar olan alanda kanal projesi, Bahçelievler kültür evi ve park projesi, Ankara caddesi cephe ıslah projesi, Doğal sınıf ve meyve bahçeleri projesi, Hobi bahçeleri projeleri ,Tarıma Dayalı Sanayi Projesi, Tekstilciler Projesi, Dogal Yaşam Alanları Projesi, Fuarpark Projesi, Nostaljik Gezi Tekneleri Projesi gibi birçok projelerini hayata geçirerek Gölbaşılı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.dedi.

Proğram Aşık Sefai'nin güzel sunumu vatandaşları derinden etkilerken, Nefes Nefese Anadolu Gurubu Cumhuriyet öncesi ve kurtuluş savaşında yaşanmış olayları canlandırması izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Gösteri sonunda Onuncu yıl marşının okunması ile salonu dolduran binlerce izleyici büyük bir coşku ile eşlik etti.

Gölbaşı Seymen ekibinin gösterisinden sonra, gecenin finalinde Peçenekli Süleymen sahne aldı. Bir saate yakın konser veren Peçenekli Süleyman türümündeki seyircileri meydana döktü. Herkes oyun havlarıyla eğlencenin doruğuna ulaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title