Haberler

    God Of War: Ascension'ın Türkçe Olması İçin Başvuru Yapıldı!

    Kratos'u ilk kez Türkçe dublajlı olarak kontrol edebiliriz.

    Mahmut Saral - - Sony'nin son yıllardaki en önemli aksiyon serilerinden bir tanesi kesinlikle God of War'dur. PS2, PSP ve PS3'te fırtına gibi esen seri, her yeni oyununda hem görselliği, hem de aksiyon düzeyi yüksek oyun yapısıyla hayranlardan beğeni toplamayı bilmişti. Şimdi de yolda Ascension var. Playstation 3 platformu için geliştirilen oyun, 13 Mart 2013 tarihinde raflarda yerini alacak. Üstelik bu kez Kratos, kendi mücadelesi için dönmeyecek sadece. Seride ilk kez multiplayer oyun modları da bulunacak Ascension'da ve böylelikle oyunun ömrünün daha uzun olması sağlanacak. Bunlara bir de Türkçe dublaj özelliğini ekleyelim isterseniz, biz Türk oyunculara özel olarak.

    Evet, God of War: Ascension'ın Türkçe dublajlı olarak ülkemizde satışa sunulması gündemde. Henüz netlik kazanan bir durum yok, ancak Sony Euresia, oyunun Türkçe olması için gerekli başvuruları yapmış durumda. Bunu, Playstation Ürün Müdürü Mustafa Yiğit de bizzat Facebook hesabından duyurdu. Önümüzdeki günlerde, konuyla alakalı resmi bilgi gelecektir.

    Yakın zamanda çıkan bazı PS3 oyunlarına baktığımızda, örneğin Killzone 3 ve Uncharted 3 gibi. Bu oyunların Türkçe dublaj desteğiyle satışa sunulduğunu görüyoruz, ki oldukça önemli sanatçılar tarafından seslendirilmişti bu oyunlar. Dolayısıyla God of War: Ascension da büyük ihtimalle Türkçe olacaktır. Hele, God of War 3'ün ülkemizde en çok satan PS3 oyunlardan biri olduğunu göz önüne alırsak, müjdeli habere az bir süre kaldı diyebiliriz...

    Bu arada, Kratos'u Terrence C. Carson'dan daha iyi kim seslendirebilir, bilmiyoruz doğrusu. Belki de Carson'a Türkçe öğretmek gerekiyordur, ne dersiniz?

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Playstation Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title