Haberler

    Gloryhole ile Glam Metal Fırtınası

    Türkiye'de 80'lerde bile çok fazla rağbet görmeyen bu müzik türü Badluck ve Winger'da çalan Cenk Eroğlu'ndan ileriye gidemedi.

    Türkiye'de 80'lerde bile çok fazla rağbet görmeyen bu müzik türü Badluck ve Winger'da çalan Cenk Eroğlu'ndan ileriye gidemedi. 2000'li yıllara kadar bu tarzı icra etmeye çalışan gruplar ya unutuldu yada bu işten vazgeçtiler. İşte tam bu noktada Glam Metal severler için mutlu kutlu bir durum söz konusu 2016'nın sıcak aylarında alev alev yanan bir grup baş göstermeye başladı, gerek kadın kokan kostümleriyle, gerek sahne şovlarıyla ortalı kasıp kavuracağa benziyorlar.

    Bir o kadar başarılı geçmişleri olan müzik üyelerinin bir araya gelmesi ise şans eseri olmamış, türlü fedakarlıklarla içlerinde büyüyen 80'ler aşkını bütün Glam Metal severlere aktaracaklarına eminiz. Sizlerde eğer 80'ler aşkıyla yanıp tutuşuyor ve bu soundu özlediyseniz Gloryhole sizler için 04 Ağustos Perşembe akşamı Dorock Bar Taksim sahnesinde!

    Grubun kadrosu şu şekilde :

    Vokal : Bartu Gülhan

    Gitar : Erdem Abanoz

    Bass : Ali Taş

    Klavye & Gitar : Özgür Sarı

    Davul : Okan Şen

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Türkiye Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title