Haberler

Giyim Mağazasında Maskeli Soygun

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir giyim mağazasının müdürünü sopayla döven kar maskeli iki kişi, kasadaki yaklaşık 40 bin TL'yi gasp ederek kaçtı.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir giyim mağazasının müdürünü sopayla döven kar maskeli iki kişi, kasadaki yaklaşık 40 bin TL'yi gasp ederek kaçtı. İki soyguncunun kaçarken mağazanın güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu bilgisayarı da parçaladıkları belirlendi.

Turgutlu'nun en işlek yerlerinden olan Atatürk Bulvarı'ndaki, bir giyim mağazası (LC Waikiki) kar maskeli iki kişi tarafından, bugün saat 01. 30 sıralarında soyuldu. İddiaya göre, mağazanın iki müdüründen biri olan Ayhan Kemal, personelin ayrılmasının ardından günlük hesapları kontrol etmeye başladı. Bir süre sonra yanına yüzlerinde beyaz plastik maske olan silahlı ve sopalı iki kişi, geldi. Kemal'i sopayla döven iki soyguncu, silah zoruyla açtırdıkları kasadaki, mağazanın günlük hasılatı olan yaklaşık 40 bin TL'yi gasp etti. İki soyguncu, daha sonra silah kabzasıyla başına vurarak bayılttıkları Kemal'i tuvalete kapatıp, kaçtı. Soyguncuların gitmesinden bire süre sonra kendine gelerek Kemal, babasını ve mağazanın bölge müdürünü arayıp, durumu bildirdi. Kemal, daha sonra İlçe Emniyet Müdürüğü'ne giderek, şikayetçi oldu. Polis, Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedavisini yaptırdığı Kemal'i daha sonra mağazaya götürüp, ifadesine başvurdu. Kemal'in ifadesinde dış kapının kapalı olması nedeniyle hırsızların gündüz girip, mağazadaki kullanılmayan iki kabine saklanmış olabileceğini ya da tahliye kapısı olarak adlandırılan ve içeriden mandallı olan bölümün kapısını iterek açmış olabileceklerini söylediği öğrenildi. Kemal, hırsızların kaçarken düşürdüğü bir maskeyi de polislere teslim etti. Soyguncuların kaçarken mağazanın güvenlik kamerası kayıtlarının da bulunduğu bilgisayarı parçaladıkları belirlendi.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Kemal Yıldız da sabah mağazaya gelerek, incelemelerde bulunup, bilgi aldı. Polis, mağazada parmak izi incelemesi de yaparken, iki soyguncunun yakalanması için çalışma başlatıldı. - Manisa / Turgutlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title